Si no visualitza correctament aquest correu faci click aquí
Tallers de màrqueting digital
Els tallers de màrqueting digital ofereixen habilitats i coneixements que permeten gestionar projectes de manera eficaç per poder integrar conceptes de comunicació i eines de màrqueting digital en una estratègia de negoci.

Pots inscriure’t a tots els tallers  o als diferents tallers de forma individual.
Taller de Facebook Inspirations
(07/05/2015 de 9:00  a 14:00)

Una sessió dedicada a l’anàlisi de bones pràctiques en la comunicació d’empreses a través de Facebook.  Sabreu tot el que podeu fer en aquesta xarxa i com ho haurieu de fer.

               Per inscriure't, clica aquí
 
Taller de Pinterest i Instagram (03/06/2015 de 9:00  a 14:00)
Si desitges posicionar els teus productes i/o serveis en les principals xarxes socials d’imatges, aquest és el teu taller. Aprendràs les diferencies que hi ha entre les dues xarxes socials i quina et pot aportar més a la teva marca.

               Per inscriure't, clica aquí
 
Taller de Google (01/07/2015 de 9:00  a 14:00)
Una sessió per aprendre les funcions i beneficis de Google, millorar la teva comunicació, ampliar els teus nivells de col·laboració, localització del negoci, presència web entre d’altres.

              Per inscriure't, clica aquí
Taller de Youtube (17/09/2015 de 9:00  a 14:00)
En aquesta sessió t’ensenyarem a aprofitar al màxim el potencial de Youtube com a eina de Màrqueting per a la teva empresa.
Per inscriure't, clica aquí
Els tallers seran a càrrec de:

Montserrat Peñarroya és especialista en Màrqueting Digital, graduada en turisme, amb un Postgrau en Comerç Exterior i Màrqueting Internacional i un Màster en Societat de la Informació i el Coneixement.
Més informació sobre la Montserrat: www.montsepenarroya.com
 
Helena Casas és llicenciada en Psicologia i Màster en Màrqueting Digital. Especialitzada en la gestió Digital de la Marca Personal i reputació Online de les Empreses, a través de les xarxes socials i les eines 2.0.
Més informació sobre l’Helena: www.helenacasas.com
 
Preus i condicions:
Durada de cada taller: 5 hores
Preu socis: gratuït
Preu NO socis: 20€ per taller
 
Com es tracta d’una sessió pràctica és imprescindible que els assistents portin els seus dispositius portàtils, si és possible, amb connexió 3G

Les places són limitades a la capacitat de la sala i per rigorós ordre d'inscripció.
Comissió Comerç
Secretària del Gremi Sra. Silvia Requena
Tel. 937361108 | cio_comercinterior@cecot.org
"Aquest missatge i els documents que, en tot cas, trobeu annexes, s'ha enviat al correu electrònic eli.gonzalez@cecot.org són confidencials. Per tant, si el rebeu per error, us demanem que ens ho comuniqueu i us abstingueu de fer-ne còpies, remetre’l o lliurar-lo a una altra persona. D’acord amb la Llei de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les dades que figuren en aquesta comunicació estan incloses en un fitxer automatitzat. Si desitgeu fer ús del dret d’accés, rectificació o cancel·lació de les vostres dades, adreceu un escrit a cecotpd@cecot.org