Si no visualitza correctament aquest correu faci clic aquí
Dijous, 5 de març
de 18.30h a 20.00h

Seu de la Cecot
Sant Pau, 6
08221 Terrassa
El consumidor del 2015
 
A mida que les tecnologies avancen i els contextos tant socials, polítics i culturals evolucionen, els hàbits de consum de les persones es modifiquen.
 
Durant aquests anys de crisi el consumidor, tant en models de negoci B2B com B2C, ha vist com les coses que abans valien 50 ara valen 20. Això fa que desconfiïn, i que augmenti la seva sensibilitat al preu.
 
Per altra banda les empreses, veient aquest interès econòmic del nou consumidor, han entrat en una batalla campal de baixada de preus i de marges que a mig-llarg termini no són sostenibles.
¿Com podem vendre a aquests compradors, cada vegada més exigents, informats, que miren més el preu i que tenen més oferta per escollir?.

La Mònica Méndoza, assessora de vendes de la Cecot i autora del llibre: "Lo que NO te cuentan en los libros de ventas" " (4rta.Edició, Ed.Alienta -Planeta-), ens ho explicarà el proper 5 de març.

Si voleu assistir-hi, cal que empleneu aquest formulari. Les places són limitades a la capacitat de la sala i per rigorós ordre d'inscripció.
Secretària Silvia Requena
Tel. 937361108
clubmk@cecot.org
"Aquest missatge i els documents que, en tot cas, trobeu annexes, s'ha enviat al correu electrònic silvia.requena@cecot.org són confidencials. Per tant, si el rebeu per error, us demanem que ens ho comuniqueu i us abstingueu de fer-ne còpies, remetre’l o lliurar-lo a una altra persona. D’acord amb la Llei de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les dades que figuren en aquesta comunicació estan incloses en un fitxer automatitzat. Si desitgeu fer ús del dret d’accés, rectificació o cancel·lació de les vostres dades, adreceu un escrit a cecotpd@cecot.org